BejelentésKeress pénzt számítógépeden!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Mi az a PTC?

Paid To Click vagyis Kattintásért Fizetve!

Magyarul azért kapsz pénzt, mert egy linkre vagy egy banner -re kattintasz, és az oldalon eltöltesz némi időt! Az oldalon általában van egy számláló ami jelzi, hogy mennyi időt kell még az oldalon lenned a pénzedért. A reklámoldalak az esetek 99%-ában biztonságosak, nem kapsz tőlük vírust. (Persze nem kell ész nélkül kattintgatni a reklámoldalon belül.)

Egy oldalon átlagosan 30 másodpercet kell tartózkodni, amiért cserébe egyenleged feljebb kúszik! Az oldalak más és más módon fizetnek. Mindegyik rendelkezik kifizetési minimummal. Ez általában 1$- 10$ között mozog. A kifizetések e bankon keresztül történnek.

A PTC nagyon egyszerű. Csak kattintgatni kell amiért cserébe fizetnek. Előfordulhat néha, hogy a fizető linkek közé szűrőlinket helyeznek el. Ezek a szűrőlinkek a nyelvtudás és a figyelem hiányára vannak kitalálva. Elég ritka jelenség, de előfordul. Ezért fontos, hogy mindig vessünk egy pillantást arra amire kattintunk. A szűrő link neve általában Cheat link vagy Don`t click it! Ha ehhez hasonlóval találkozunk semmiként ne kattintsunk rá, mert lenullázhatja, vagy törölheti profilunkat az adott cégnél!

Komoly pénzeket csak akkor lehet elérni, ha az embernek többen is dolgoznak. A Munkatársakat több féle módon is behívhatunk. Az alattunk kattintgatók után jutalékot kapunk. (Oldaltól függ, hogy hány %)

Minél több ember dolgozik alattunk annál gyorsabban érhetjük el a kifizetési limiteket, illetve annál több pénz keresünk.A PTC nek nincs köze a piramisjátékhoz, hiszen nem a belépő tagok fizetnek a belépésért, hanem a hirdetők az oldal látogatásért. Az Internetes cégek számára nagyon fontos a látogatottság, éppen ezért a látogatásért hajlandóak fizetni is!

A PTC vel pár ezer Forinttól egész komoly összegekig lehet keresni havonta. Fontos megjegyezni, hogy az igazán komoly jövedelmek nem az első hónapokban fognak megjelenni a számlánkon.

Általában 24 óra elteltével kattinthatunk újra a linkekre!

Keress pénzt számítógépeden! Kitartással, szorgalommal kiegészítő jövedelemre tehetsz szert PTC hirdetőrendszereken! Gyere, s légy a csapattársam! Minden rendszer regiszrációjához linket találsz a képeknél, illetve láthatod a kifizetéseket!
A következő linket találod azon oldalakat, akik nem fizetnek, átverések. Javaslom, hogy mielőtt regizel egy ismeretlen oldalra nézzd meg, a listában szerepel-e!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!